Benvolguts amics,

Des de la plataforma Barcelona Turisme Creatiu ens plau oferir-vos la possibilitat de promoure les vostres activitats i serveis de cursos, tallers, cessions d’espais i convocatòries, al sector del turisme creatiu, un sector en auge a nivell mundial, que representa un perfil de viatgers cada vegada més nombrosos, que desitgen descobrir la cultura local tot participant en activitats artístiques i creatives.

La nostra plataforma ha estat capdavantera a nivell mundial i la creació de la xarxa internacional Creative Tourism Network®, ens ha permès assolir un reconeixement en aquest nou sector.

Concretament us proposem promoure les vostres ofertes mitjançant la seva difusió en el nostre lloc web i xarxes socials, la participació a fires i congressos internacionals, les campanyes de premsa, l’organització de bloc i press trips, la difusió a tour operadors i grups especialitzats, així com les diverses col·laboracions que desenvolupem amb entitats internacionals.

La forma de col·laborar-hi és senzilla i l’import anual és de 50 euros.

 • Com funciona?
  • Preguem ompliu el següent formulari
  • Un cop aprovada la vostra inscripció, ja podreu realitzar el pagament mitjançant transferència bancària.
  • Rebreu una fitxa que ens permetrà optimitzar la promoció de les vostres ofertes.
  • Publicarem i promocionarem les vostres ofertes mitjançant els nostres canals internacionals B2C (client final) o B2B (Empreses, agències de viatges especialitzades.
  • En tot moment estarem a la vostra disposició per tal d’informar-vos o conèixer personalment les vostres propostes.

En el cas que tingueu qualsevol dubte o desitgeu ampliar aquesta informació, amb molt de gust us atendrem a l’adreça: connect@barcelonacreativa.info.

Tot agraint-vos, us saludem,

Molt cordialment.

(*)IBAN: ES63 2100 0468 0102 0013 9277

A nom de:  Fundació Societat I Cultura – FUSIC

Swift: CAIXESBBXXX

Entitat bancària “La Caixa” / Rambla de Catalunya, 35 / 08007 Barcelona