PROPOSAR ACTIVITAT / SERVEI

Benvolguts amics,

Des de la plataforma Barcelona Turisme Creatiu ens plau oferir-vos la possibilitat de promoure les vostres activitats i serveis de cursos, tallers, cessions d’espais i convocatòries, al sector del turisme creatiu, un sector en auge a nivell mundial, que representa un perfil de viatgers cada vegada més nombrosos, que desitgen descobrir la cultura local tot participant en activitats artístiques i creatives.

La nostra plataforma ha estat capdavantera a nivell mundial i la creació de la xarxa internacional Creative Tourism Network®, ens ha permès assolir un reconeixement en aquest nou sector.

Concretament us proposem promoure les vostres ofertes mitjançant la seva difusió en el nostre lloc web i xarxes socials, la participació a fires i congressos internacionals, les campanyes de premsa, l’organització de bloc i press trips, la difusió a tour operadors i grups especialitzats, així com les diverses col·laboracions que desenvolupem amb entitats internacionals.

La forma de col·laborar-hi és senzilla.

Sols cal omplir el següent formulari amb les vostres dades. Un cop rebeu la nostra confirmació, ja podreu realitzar el pagament de la quota anual (*). L’import d’aquesta varia entre 30 i 70 euros, depenent del vostre perfil (artesans, empreses, agències de viatge, hostels,…).

En el cas que tingueu qualsevol dubte o desitgeu ampliar aquesta informació, amb molt de gust us atendrem a l’adreça: connect@barcelonacreativa.info.

Tot agraint-vos, us saludem,

Molt cordialment.

(*)
IBAN: ES63 2100 0468 0102 0013 9277
A nom de:  Fundació Societat I Cultura – FUSIC
Swift: CAIXESBBXXX
Entitat bancària “La Caixa” / Rambla de Catalunya, 35 / 08007 Barcelona